Bart Brentjens Challenge: een lekke band kan de pret niet drukken

Het was een zaterdagavond ergens in september 1998, ik was 15 jaar en bezig om – zoals een puber van die leeftijd kan – grondig bij mijn vader aan zijn kop te zeuren. Ik wilde graag de volgende ochtend met hem richting Zuid-Limburg. Daar zou die dag namelijk het WK wielrennen worden verreden. Mijn drammerige gedrag had gelukkig effect, met behulp van het juiste zetje van mijn moeder (‘ah toe toch’) ging mijn (zich niet in sport geïnteresseerde) vader akkoord.

De volgende ochtend stonden we om een uurtje of elf in Bemelen vlak voor de voet van de Bemelerberg. Niet op …read more

Via: Bikesight

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *