Van der Poel: ‘Ik had een rotslechte dag’

Wat zich al aftekende aan zijn manier van rijden, bleek na afloop ook daadwerkelijk waar. Mathieu van der Poel gaf dinsdag tijdens het EK mountainbike in Glasgow op omdat het simpelweg niet liep. “Ik had een rotslechte dag”, meldt hij op de website van zijn team.

Van der Poel – een van de topfavorieten – kwam meteen in de tweede groep terecht en zakte er redelijk snel verder doorheen. ,,Op deze manier verder rijden had geen nut. Ik kreeg al vroeg in de wedstrijd krampen en besefte toen al dat het niet mijn dag zou worden. Uiteraard ben ik erg teleurgesteld …read more

Via: Bikesight

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *