Vanaf half juni: Mtbikecoach Blogt!

mtbikecoach.beGoed nieuws voor de lezers van Allmountainbike.nl: Vanaf +/- half juni zal op deze plek een exclusief maandelijks blog verschijnen van Mtbikecoach.be! Alledaagse beslommeringen, trainingsmethoden, materiaaltips en rijtechniek, het zal allemaal aan bod komen.

Mtbikecoach is een meer dan ervaren mountainbiker en mtbcoach. Zelf zegt hij hierover:

“Omdat ik denk en leef als mtb’er, specialiseer ik mij volledig op het mountainbiken. Ik heb wedstrijden gereden in de Benelux Cup, Coupe de France, Belgium Cup, Flanders Cup, Roc d’Azur, en uiteraard de Belgische marathons en de strandraces. Uiteraard heb ik een pak ervaring in de cross country maar persoonlijk richt ik mij op dit ogenblik meer op de marathon-discipline, met ritten van 80km tot 100km of zelfs meer.

Ik heb ruim twee jaar ervaring als personal coach met 1-op-1 training. Na de bachelor in lichamelijk opvoeding heb ik me nog meer gaan specialiseren in mountainbiketraining. Op 14 jaar had ik zelf ook een persoonlijke trainer en dat heeft de kiem gelegd voor mijn passie voor trainen. Vanaf toen las ik alles over trainingsleer via tijdschriften, boeken, internet.

Mijn klanten kan ik helpen om hun gedrevenheid voor de mountainbike sport om te zetten in echte resultaten. Doelgericht en planmatig.

Wie wil gaan voor een trainingsdoel en bereid is mijn advies en trainingsschema op te volgen, die beloof ik resultaten. Je dient qua gedrevenheid op de schaal van Richter wel minstens een 8 op 10 te scoren. Dat heb je nodig om vol te houden en om consequent trainen, en ik ondersteun je daarin met persoonlijke coaching.”

Uiteraard kun je naast het lezen van zijn blog, ook rechtstreeks contact met mtbikecoach opnemen via deze link.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *