Zillertal Bike Challenge: voor de liefhebbers van klimmen

Hoevaak ik in in mijn mountainbikeleven tijdens een afdaling op achterstand ben geraakt? Ik ben de tel kwijt geraakt, maar als je dat regelmatig gebeurt dan ontwikkel je wel een liefde voor klimmen. Bergop heb ik namelijk heel wat gaatjes dichtgereden. Het is niet alleen dat waarom ik graag omhoog rijd. Gewoon, het gevecht van man tegen berg. In de natuur, het zweten, de cadans, de inspanning, de beloning van het ronden van een top. En ook wel de (toch wel leuke) afdaling als beloning voor al het werk.

Hoewel ik op momenten van moeilijkheden ook poekels heb vervloekt bij het …read more

Via: Bikesight

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *